В Україні розвиватимуть проєкти «Дія.Бізнес» та «Дія.Цифрова освіта»

В Україні розвиватимуть проєкти «Дія.Бізнес» та «Дія.Цифрова освіта»

Укрінформ
ДП "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" та Міністерство цифрової трансформації підписали меморандум про розвиток проєктів "Дія.Бізнес" та "Дія.Цифрова освіта".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

"Ми домовились співпрацювати у сфері стандартизації та навчальних процесів, застосування цифрових технологій для освіти представників громадського сектору, органів державної та місцевої влади, освітян, молоді", - розповіла заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

За словами генерального директора ДП "УкрНДНЦ" Олега Швидкого, відомства будуть співпрацювати в наданні інформаційних, аналітичних, дослідницьких, консультаційних та експертних консультацій у сфері цифровізації технічного регулювання, а також у сприянні створенню та реалізації пілотних програм та освітницько-навчальних програм, спільних вебінарів у сфері інфраструктури якості всіх галузей.

Читайте також: Мінцифри планує збільшити кількість ІТ-спеціалістів до пів мільйона

Як повідомляв Укрінформ, онлайн-платформу для підприємців "Дія.Бізнес" Мінцифри запустило 28 лютого 2020 року. Перший в Україні центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес" запрацював 1 липня у Харкові.

"Дія.Цифрова освіта" - безкоштовна національна онлайн-платформа з цифрової грамотності. На порталі вже представлено понад 50 освітніх серіалів у різних сферах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-