Фонд гарантування поновив виплати вкладникам банку «Преміум»

Фонд гарантування поновив виплати вкладникам банку «Преміум»

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб із 23 березня поновив виплати гарантованого відшкодування вкладникам ПАТ «КБ «Преміум».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

«З 23 березня 2021 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжує виплати гарантованого відшкодування вкладникам ПАТ «КБ «Преміум» за договорами банківського вкладу та банківського рахунку (включаючи карткові рахунки) в межах 200 тисяч гривень. Відшкодування коштів вкладникам проводиться через відділення банків-агентів Фонду, підключених до Автоматизованої системи виплат Фонду», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це стало можливим після відновлення Фондом контролю над цим банком та поновлення запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про перебування ПАТ «КБ «Преміум» в процедурі припинення під контролем уповноваженої особи, якій Фонд делегував свої повноваження ліквідатора банку.

Читайте також: Фонд гарантування цьогоріч планує вдвічі збільшити виплати вкладникам

Для отримання коштів вкладникам необхідно звернутися до будь-якого із визначених банків-агентів з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому 2016 року НБУ ухвалив рішення про ліквідацію ПАТ «КБ «Преміум» у зв’язку з порушенням законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансування тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення та здійснення ризикової діяльності, яка загрожує інтересам вкладників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-