Кредити 5-7-9: презентували відеокурс із бізнес-планування

Кредити 5-7-9: презентували відеокурс із бізнес-планування

Відео
Укрінформ
Офіс розвитку малого і середнього підприємництва (МСП) презентував навчальний відеокурс з бізнес-планування «5-7-9: від знань до грошей». 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Презентація відбулася в рамках онлайн-форуму «Доступні кредити 5-7-9: кредитування в карантин. Виклики та рішення для бізнесу». Захід був організований та проведений Офісом розвитку малого і середнього підприємництва за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та проєкту «FORBIZ».

Відеокурс складається з 9 коротких роликів, з яких кожен може отримати прості підказки як скласти бізнес-план та започатковувати бізнес. Курс був підготовлений у партнерстві з Міжнародною організацією праці, Європейським банком реконструкції та розвитку, а також залученими експертами з питань започаткування та розвитку бізнесу.

В ході онлайн-форуму заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Олександр Романішин наголосив, що фінансова підтримка малого і середнього підприємництва залишається одним з ключових пріоритетів уряду та Мінекономіки.

«Програма доступних кредитів 5-7-9 стала для нас потужним маркером стану та готовності МСП до залучення банківського фінансування. Робота над удосконаленням програми не припиняється, попереду її посилення портфельними гарантіями та розширення на представників середнього бізнесу з оборотом до 20 млн євро”, - заявив він.

Наразі, за словами Романішина, міністерство розробляє нову стратегію розвитку МСП після 2020 року, яка має стати важливим елементом Національної економічної стратегії - 2030.

Читайте також: «Доступні кредити» і не тільки: як уряд «підставить плече» бізнесу на карантині

Крім того, у фокусі Мінекономіки також робота над альтернативними способами фінансування бізнесу, аби максимально широке коло підприємців могло отримати потрібний для розвитку ресурс, зокрема факторинг та онлайн платформи залучення фінансування та інвестицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-