Абромавичус анонсував більші зарплати для

Абромавичус анонсував більші зарплати для "топів" в Укроборонпромі та своє можливе звільнення

Укрінформ
Наглядова рада Укроборонпрому у грудні планує збільшити грошову винагороду директорам своїх підприємств до рівня керівників компаній аналогічного рівня - від 5 до 15 тисяч доларів.

Про це повідомив гендиректор ДК "Укроборонпром" Айварас Абромавичус в колонці на ЛігаНовости.

"Ми будемо призначати оплату праці наших співробітників, виходячи з норм чинного законодавства, рівня зарплат в інших великих компаніях і з урахуванням набору ризиків. На сьогоднішній день розмір грошової винагороди керівників компаній подібного рівня становить від 5 до 15 тисяч доларів. Точні цифри визначить Наглядова рада, засідання якої відбудеться вже на початку грудня", - повідомив Абромавичус.

Він також зазначив, що весь період роботи його місячний оклад дорівнює мінімально допустимій заробітній платі в Україні - 4173 грн на місяць.

Читайте також: Абромавичус хоче звільнити заводи Укроборонпрому від сплати дивідендів на час війни

Абромавичус також повідомив, що його призначення на посаду гендиректора Укроборонпрому було спричинене форс-мажорними обставинами, тому не виключає, що після виконання першочергових задач, він передасть свої повноваження новому керівнику концерну, повернувшись на посаду члена Наглядової ради.

"Цілком можливо, після того, як я виконаю поставлені переді мною першочергові завдання, з'явиться новий генеральний директор, якому передам усі справи й буду активно допомагати вже, як член Наглядової ради. І, вже він/вона буде отримувати гідну заробітну плату в Концерні", - повідомив Абромавичус в своєму дописі.

Читайте також: Зеленський вимагає поліпшити умови праці на заводах Укроборонпрому

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 30 серпня 2019 року призначив генеральним директором державного концерну “Укроборонпром” Айвараса Абромавичуса. Та припинив його повноваження як члена наглядової ради Укроборонпрому.

Державний концерн "Укроборонпром" — об'єднання багатопрофільних підприємств дев’яти галузей оборонної промисловості України. До складу Концерну входить понад 100 підприємства, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів, а також беруть участь у військово-технічному співробітництві з іноземними державами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-