Одеський припортовий відновив роботу на основі сировини з «АгроГазТрейдінгу»

Одеський припортовий відновив роботу на основі сировини з «АгроГазТрейдінгу»

Укрінформ
Одеський припортовий завод відновив поставки аміаку та карбаміду на внутрішній та міжнародний ринки на основі переробки давальницької сировини з «АгроГазТрейдінг». 

Про це повідомляє пресслужба компанії «АгроГазТрейдінг», пославшись гендиректора АГТ Олександра Горбуненка.

"Компанія “АгроГазТрейдінг” підтвердила за два місяці роботи з підприємством свою надійність як сумлінного гравця ринку, виконавши всі умови та зобов'язання, заявлені під час переговорного процесу з правлінням ПАТ "Одеський припортовий завод" для запуску підприємства. Для нас було важливо не тільки відновити роботу флагмана хімічної промисловості України, а й показати, що умови договору дозволять заводу ефективно працювати, відновлюючи свої позиції після простою", - зазначив Горбуненко.

За його словами, інженерно-технічний персонал ОПЗ здійснив запуск виробничих агрегатів без будь-яких негативних наслідків або збитків.

Партнер компанії “АгроГазТрейдінг” Володимир Колот у свою чергу наголосив, що запуск заводу позитивно позначається на економічній ситуації України, підвищуючи репутаційні та матеріальні позиції країни.

Читайте також: Борг у два мільярди: ОПЗ почав розрахунки з Нафтогазом

Станом на 2 жовтня ОПЗ виробив 13,1 тисяч т аміаку і 122,5 тис. т карбаміду. Для виробництва продукції за давальницькою схемою АГТ поставила заводу 102,3 млн кубометрів природного газу. Наразі АГТ відвантажує продукцію споживачам України, Греції, Туреччини, Марокко, Сенегалу, Індії та Кот-д'Івуару.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-