Майно Миколаївського суднобудівного продають через зарплатні борги

Майно Миколаївського суднобудівного продають через зарплатні борги

Укрінформ
OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продає будівлі  та земельну ділянку Миколаївського суднобудівного заводу за 52,3 млн грн.

Про це інформує прес-служба Міністерства юстиції. 

«OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продає будівлі  та земельну ділянку площею 6,924 га Миколаївського суднобудівного заводу (попередня назва - Завод ім. 61 комунара) за 52,3 млн грн», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, причина продажу - борги по заробітній платі у сумі 30,2 млн грн.

«На продаж виставлено адміністративний побутовий корпус площею 15 026,6 кв. м, добудована набережна з берегоукріпленням 400 п.м, залізничні шляхи 300 п. м, автодороги та інші споруди», -  інформують у відомстві. 

Читайте також: У Мін'юсті назвали топ-3 підприємств, де стягнули найбільше зарплатних боргів

Будівлі та споруди знаходяться на правому березі р. Інгул на земельній ділянці площею 6,924 га, на земельну ділянку оформлено право постійного користування.

Основні виробничо-адміністративні будівлі та ГСМ (горизонтально-стапельні місця) - об'єкти незавершеного будівництва. Загальний процент готовності - 40%.

«Будівлі розташовані в центрі міста Миколаїв, на березі річки. Ділянка обладнана автомобільними й залізничними шляхами. Важливо, що будівлі продаються разом із землею. Об'єкт має величезні перспективи як в плані офісної забудови, так і як виробничий чи складський майданчик», - підкреслив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Він зауважив, що власником вказаного майна є держава в особі концерна «Укроборонпром», в господарському віданні якого перебуває ДП «Миколаївський суднобудівний завод».

Повідомляється, що дата проведення аукціону - 21 травня 2018 року, а стартова ціна -  52 329 247 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-