АМПУ оголосила тендер на днопоглиблення в портах Маріуполя та Бердянська

АМПУ оголосила тендер на днопоглиблення в портах Маріуполя та Бердянська

Укрінформ
Адміністрація морських портів України (АМПУ) 22 грудня 2017 року оголосила процедуру відкритих торгів з відбору підрядника для проведення днопоглиблення в портах Маріуполь та Бердянськ.

Про це повідомляє прес-центр АМПУ.

"Оголошення розміщено в електронній системі публічних закупівель Prozorro 22 грудня 2017 року. Очікувана вартість проведення робіт становить 499,9 млн грн. Пропозиції приймаються до 2 лютого 2018 року. Заявки на участь у тендері можуть подати національні та іноземні компанії, згідно з технічними вимогами та умовами тендерної документації. Орієнтовний обсяг днопоглиблення в порту Маріуполь становить 1,4 млн куб. м, в порту Бердянськ — 1,5 млн куб. м. Очікується, що роботи будуть виконані протягом 8 місяців", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: АМПУ оголосила відкриті торги: днопоглиблення в порту Одеси оцінили в 26 мільйонів

Наголошується, що порти Азова потребують невідкладного проведення днопоглиблювальних робіт. 

"У цій акваторії відбувається більш інтенсивне замулювання ніж, наприклад, у портах Великої Одеси, а це потребує проведення регулярного експлуатаційного днопоглиблення. Тому оголосити тендер з відбору підрядника для виконання цих робіт до кінця поточного року для нас було пріоритетним питанням. Я наполегливо запрошую днопоглиблювальні компанії взяти участь у даному тендері та сподіваюсь на його успішність, адже від цього залежить повноцінна робота двох наших портів та логістика вантажів у Азовському басейні”, — підкреслив керівник ДП «АМПУ» Райвіс Вецкаганс.

Як повідомлялось, раніше АМПУ оголосила тендер на проведення днопоглиблення в порту Одеса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-