Модель корпоративного управління для Укрзалізниці запропонує Deloitte - аукціон

Модель корпоративного управління для Укрзалізниці запропонує Deloitte - аукціон

Укрінформ
Консультантом ПАТ «Укрзалізниця» для покращення корпоративного управління товариства стане компанія Deloitte.

Вона стала переможцем в системі ProZorro в ході відкритих торгів з надання "Укрзалізниці" консультаційних послуг щодо діагностування та покращення корпоративного управління та нормативно-правової і законодавчої бази, повідомляє прес-служба товариства. 

"За результатами аукціону ПАТ «Укрзалізниця» в системі ProZorro в ході відкритих торгів з надання товариству консультаційних послуг щодо діагностування та покращення корпоративного управління та нормативно-правової і законодавчої бази ПАТ «Укрзалізниця переможцем обрано Deloitte", - йдеться у повідомленні.

Компанія-консультант надаватиме акціонерному товариству допомогу щодо покращення корпоративного управління відповідно до світового досвіду та загальноприйнятих міжнародних стандартів.

Консультанту необхідно буде розробити детальний план дій з корпоративного управління, визначити ризики і слабкі місця, які треба буде усунути. Deloitte також має запропонувати кращу модель управління для удосконалення роботи ПАТ «Укрзалізниця». 

"Розраховуємо, що компанія, котра має великий досвід в системах корпоративного управління і подібних трансформаціях, запропонує Укрзалізниці найкращу світову практику", – зазначив в.о. голови правління товариства Євген Кравцов.

Читайте також: Укрзалізниця після підвищення тарифів за один день додатково заробила 16 мільйонів

Як повідомлялося, за рішенням  Кабінету міністрів України утворено міжвідомчу робочу групи з проведення реформи корпоративного управління ПАТ «Укрзалізниця». До її складу під головуванням віце-прем'єр-міністра України  Володимира Кістіона увійшли представники уряду, Мінекономрозвитку, Укрзалізниці, ЄБРР та консультанти з корпоративного управління.

Ключовим напрямком її роботи є підготовка плану дій з реформування корпоративного управління Укрзалізниці з урахуванням загальновизнаних міжнародних норм, стандартів та рекомендацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-