День спротиву окупації Криму символізує непохитну волю українського народу - Ташева

День спротиву окупації Криму символізує непохитну волю українського народу - Ташева

Укрінформ
День спротиву окупації Криму, який відзначається 26 лютого, символізує непохитну волю і рішучість не лише кримчан, а й усього українського народу в боротьбі за свободу.

Про це під час форуму “26-2-14: Війна почалася у Криму” сказала постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні день, який символізує непохитну волю і рішучість не лише кримчан, а й усього українського народу в боротьбі за свободу і незалежність. Ми згадуємо про події, що сталися в Криму за останні 10 років, і пам'ятаємо кожного, хто боровся і продовжує боротися за правду та справедливість, за наш український Крим», - підкреслила Ташева.

Ташева наголосила, що ЗСУ вже 10 років ведуть жорстоку боротьбу за свободу українців. Вона зауважила, що частина з них присутні на сьогоднішньому заході, і подякувала їм: «Пишаємось бути поруч із вами».

Ташева зазначила, що форум “26-2-14: Війна почалась у Криму” - це можливість згуртуватися в боротьбі за український Крим.

Читайте також: Ташева: Окупанти незаконно ув’язнили вже 204 особи, з них 123 - кримські татари

«Хочу відзначити тих, кому ми не можемо дати слово, але чиї голоси не менш важливі, – наших співгромадян, які залишилися у тимчасово окупованому Криму. Ми пам'ятаємо вас, ми вас не забудемо і ми робимо все можливе, щоб ваш голос був почутий. Разом ми сильніші, разом ми відстоюємо нашу свободу і незалежність», - наголосила Ташева.

Як повідомлялося, в Україні 26 лютого відзначають День спротиву російській окупації Криму. Його захоплення російськими військовими в лютому 2014 року стало початком війни Росії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-