Командувач Нацгвардії вручив нагороди 92 бійцям на Лиманському напрямку

Командувач Нацгвардії вручив нагороди 92 бійцям на Лиманському напрямку

Фото
Укрінформ
Командувач Нацгвардії України Олександр Півненко відвідав бригади та підрозділи НГУ на Лиманському напрямку і вручив там нагороди 92 військовослужбовцям Нацгвардії.

Про це він поінформував у Телеграмі, передає Укрінформ. 

«Мав честь нагородити бійців, які виконують бойові завдання, стримують противника, знищують його живу силу і техніку. Загалом 92 гвардійці отримали заслужені нагороди командувача. Пишаюся кожним з них, кожним і кожною, хто професійно і самовіддано захищає нашу країну», - заявив він.

Під час візиту командувача НГУ до бригад і підрозділів Нацгвардії на Лиманському напрямку присутні значну увагу приділили аналізу оперативної ситуації в районі виконання завдань.

Читайте також: Ворог намагається просуватися на флангах довкола Часового Яру - Нацгвардія

«Навіть за ці кілька тижнів можна зробити певні висновки, де ворог має слабкі місця, попри свою чисельну перевагу. А також щодо використання наших дронів, проведення штурмових дій на певних ділянках, взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони», - зазначив Півненко.

Командувач Нацгвардії вручив нагороди 92 бійцям на Лиманському напрямку / Фото: Telegram Олександра Півненка

Він запевнив, що як би складно не було - командування робить і робитиме все можливе, аби нацгвардійці отримували все необхідне для захисту України: від озброєння до індивідуальних засобів та інших потреб військових на фронті.

Читайте також: Президент подякував захисникам, які боронять Україну на чотирьох найгарячіших напрямках

Як повідомлялося, 12 квітня Півненко вручив державні та відомчі нагороди 20 нацгвардійцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-