Сили оборони відбили чотири штурми на Оріхівському напрямку і три - на лівобережжі Дніпра

Сили оборони відбили чотири штурми на Оріхівському напрямку і три - на лівобережжі Дніпра

Укрінформ
В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники відбили чотири штурми російських загарбників на Оріхівському напрямку і три - на лівому березі Дніпра.

Як передає Укрінформ, про це Сили оборони півдня України повідомили у Телеграмі

«На Оріхівському напрямку окупанти здійснили чотири штурми. Три в районі Старомайорського та один в районі Роботиного. Успіху не мали», - йдеться в повідомленні.

На лівому березі Дніпра, у тимчасово захопленій Херсонській області, за даними командування, ворог протягом ночі тричі штурмував у районі населеного пункту Кринки. У результаті з втратами відійшов на свої вихідні позиції.

Контрбатарейна боротьба в операційній зоні триває. Сили оборони продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання й укріплення позицій.

Росіяни тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, а також не припиняють аеророзвідку. В операційній зоні за минулу добу зафіксовано проліт 147 розвідувальних дронів.

Читайте також: На фронті за добу сталося 115 зіткнень, найбільше - на Авдіївському напрямку

Крім того, протягом бойової доби російські загарбники завдали на Оріхівському напрямку чотирьох авіаційних ударів із застосуванням трьох керованих авіабомб та близько 10 некерованих авіаційних ракет. 

На Херсонщині ворог застосував три керовані авіабомби, а також у районі населеного пункту Кринки застосував близько 80 некерованих авіаційних ракет.

Як повідомляв Укрінформ, у Чорному та Азовському морях станом на ранок неділі, 21 квітня, російські військові кораблі відсутні.

Фото: Телеграм / Сили оборони півдня України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-