Росіяни перекинули до Часового Яру резерви з Лиманського напрямку - речник Нацгвардії

Росіяни перекинули до Часового Яру резерви з Лиманського напрямку - речник Нацгвардії

Укрінформ
Російські окупанти перекидали окремі підрозділи з Лиманського напрямку для посилення наступальних дій у бік Часового Яру.

Про це речник Нацгвардії України Руслан Музичук повідомив в ефірі Еспресо, передає Укрінформ.

"Ситуація біля Часового Яру динамічна. З боку Сил оборони проводиться постійна робота для того, щоб утримувати всі ділянки й не допустити удару з флангів відносно Часового Яру. Ми спостерігаємо, що противник перекидає на цей напрямок резерви, сили та засоби для того, щоб досягти успіху й просунутись далі по лінії фронту. Звісно, що Сили оборони знаходяться у вигідніший позиції. Зокрема, щодо укріплень й самого розташування Часового Яру", - розповів Музичук.

За його словами, противник намагатиметься отримати хоч якусь перемогу в Часовому Яру.

"Ми спостерігаємо на окремих ділянках певне зменшення штурмових дій противника. Ворог перекидав з Лиманського напрямку резерви до Часового Яру, щоб посилити наступальні дії. Це є свідченням того, що Часів Яр дуже важливий для противника. Тому вони будуть намагатись всіма силами отримати тут хоч якусь перемогу", - додав він.

Читайте також: Росіянам навряд чи вдасться захопити Часів Яр до 9 травня - речник 26-ї артбригади

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України протягом доби відбили 73 ворожі атаки на п'яти напрямках, більш ніж половину з них – на Бахмутському й Новопавлівському. Загалом на фронті протягом доби, за даними Генштабу, відбулося 87 бойових зіткнень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-