Росіяни вдарили по Харківщині двома ракетами - у Чугуєві пошкоджені будинки

Росіяни вдарили по Харківщині двома ракетами - у Чугуєві пошкоджені будинки

Укрінформ
Росіяни вдарили по Харківщині двома ракетами, вибуховою хвилею в Чугуєві пошкоджено два приватні будинки. Друга ракета впала на відкритій території.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Годину тому зафіксували прильот ракети Х-59, вибуховою хвилею пошкоджені два приватні будинки в Чугуєві. Друга ракета впала на відкриту територію у напрямку Борової. Без постраждалих", - йдеться у повідомленні.

Начальник ОВА зазначив, що на Куп'янському напрямку на сьогодні відсутні активні ворожі штурмові дії. Ворог перекомплектовує свої підрозділи, адже зазнав значних втрат.

Жителям прикордонних населених пунктів рекомендують не зволікати із евакуацією, адже ворог продовжує завдавати удари по цивільних. За словами Синєгубова, 25 тисяч людей вже виїхали у безпечні місця.

Читайте також: У Чугуєві внаслідок ракетного удару пошкоджений магістральний водогін

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 7 квітня, росіяни завдали удару планерувальним боєприпасом і ракетою по Харкову та обстрілювали з артилерії та мінометів 15 населених пунктів в області, пошкоджені житлові будинки, навчальний заклад, підприємство, енергомережі.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-