Умєров і Сирський ознайомилися з вітчизняними розробками для фронту

Умєров і Сирський ознайомилися з вітчизняними розробками для фронту

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Рустем Умєров і головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський ознайомилися з новітніми українськими розробками, які можна застосовувати на фронті.

Про це повідомляється на сторінці головнокомандувача ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Разом з міністром оборони Рустемом Умєровим вкотре ознайомлювались із новітніми розробками від українських виробників. Мотивовані технічні команди постійно працюють над покращенням своїх продуктів, які вже застосовуються у військах та розвивають стартапи на підставі поставлених нами завдань для досягнення тактичних і оперативних цілей", - зазначив Сирський.

Він уточнив, що йдеться про роботизовані комплекси, які можуть проводити мінування та розмінування, дистанційно керовані ударні платформи. За його словами, роботизовані системи допомагають зберігати життя людей на полі бою - зокрема роботизовані системи для евакуації поранених.

Головнокомандувач також зауважив, що на особливу увагу заслуговують бойові роботизовані платформи, які невдовзі будуть масово брати участь у бойових діях.

Читайте також: Сирський доповів Президенту про плани оборони та дії ЗСУ на ключових напрямках

Як повідомлялося, державне підприємство Міністерства оборони “Агенція оборонних закупівель” (АОЗ) набуло права використовувати рамкові угоди для забезпечення потреб Міноборони та ЗСУ.

Фото: Facebook / Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-