Сили оборони півдня відбили два штурми на Оріхівському напрямку, ще п’ять - в районі Кринок

Сили оборони півдня відбили два штурми на Оріхівському напрямку, ще п’ять - в районі Кринок

Укрінформ
На півдні України Сили оборони відбили два ворожі штурми на Оріхівському напрямку і п’ять штурмів - на лівобережжі Дніпра в районі Кринок.

Як передає Укрінформ, про це Сили оборони півдня України повідомляють у Телеграмі.

«Ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій. Здійснив два штурми на Оріхівському напрямку, з яких один в районі Роботиного та один в районі Старомайорського. Успіху не мав», - ідеться у повідомленні.

На лівобережжі Дніпра у районі Кринок росіяни спромоглися на п’ять штурмів, знов вишукуючи нову тактику дій, але, зазнавши втрат, відійшли на вихідні позиції.

Українські бійці продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

«Загарбники не припиняють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів вздовж всієї лінії фронту, а на Оріхівському напрямку додають ще й авіацію», - зазначили в Силах оборони півдня.

Читайте також: На фронті минулої доби - 57 боєзіткнень на семи напрямках

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони Великої Британії із посиланням на дані розвідки заявляє, що середньодобові втрати росіян на війні проти України щороку стають вищими. З початку повномасштабного вторгнення втрати РФ на добу збільшились на понад 500 людей.

Фото: ОК «Південь» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-