Шість нових українських виробників стали постачальниками речового майна для ЗСУ

Шість нових українських виробників стали постачальниками речового майна для ЗСУ

Укрінформ
З початку діяльності «Державного оператора тилу» (ДОТ) шість нових українських виробників стали постачальниками речового майна для Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

У Міноборони зазначили, що це стало можливим завдяки проактивній роботі ДОТ із ринком, роз'ясненню специфіки державних закупівель та наданню чіткого алгоритму дій щодо побудови процесів.

Генеральний директор Державного оператора тилу Арсен Жумаділов зауважив, що частка українських виробників, які постачають тилові товари для ЗСУ, зростає, а переможцями тендерів усе частіше стають середні та малі виробники.

«Ми продовжимо роботу, спрямовану на збільшення частки українського виробника в наших закупівлях за рахунок кращого планування та укладання довгострокових контрактів. Вже працюємо над цим разом з Міністерством оборони», - зазначив Жумаділов.

Фото: Міноборони

У пресслужбі Міноборони нагадали, що загалом з грудня минулого року ДОТ уклав 87 договорів на постачання речового майна на суму 6,4 млрд грн.

Читайте також: Військова техніка і речове майно: укладені нові контракти з українськими виробниками - МОУ

Крім того, під час презентації економічної платформи «Зроблено в Україні» був укладений ще один договір із українським виробником.

Як повідомляв Укрінформ, Державний оператор тилу уклав договори з постачальниками для забезпечення ЗСУ харчуванням по 13 секторах, які охоплюють всю Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-