Росіяни вночі та зранку обстріляли прикордоння Сумщини - нарахували 30 вибухів

Росіяни вночі та зранку обстріляли прикордоння Сумщини - нарахували 30 вибухів

Укрінформ
Вночі та вранці у вівторок, 26 березня, російські загарбники здійснили сім обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області.

Про це у Фейсбуці повідомляє Сумська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

“Вночі та зранку росіяни здійснили 7 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 30 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська та Хотінська громади”, - йдеться у повідомленні.

По Білопільській громаді росіяни випустили керовані авіаційні бомби з літака тактичної авіації. Пошкоджено міський Центр дитячої та юнацької творчості та близько 20 приватних будинків. Пожежу, яка виникла, оперативно ліквідували.

Читайте також: Загарбники вдарили КАБами по Білопіллю на Сумщині

По Краснопільській громаді ворог бив з мінометів та артилерії.

У Хотінській громаді зафіксовані мінометні обстріли.

Своєю чергою поліцейські зафіксували протягом минулої доби 85 ударів російських військ по населених пунктах Сумської області. Внаслідок обстрілів пошкоджено 10 приватних будинків, приміщення школи, автомобіль, також сталося займання закладу позашкільної освіти.

Поліцейські задокументували наслідки ворожих обстрілів, а слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ вдень 25 березня скинули дві керовані авіаційні бомби на школу у Великописарівській громаді Сумської області.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-