Сили оборони на півдні знищили майже 80 одиниць озброєння та техніки ворога

Сили оборони на півдні знищили майже 80 одиниць озброєння та техніки ворога

Укрінформ
Упродовж минулої доби українські військові на півдні знищили 114 російських окупантів та 76 одиниць озброєння та військової техніки.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Сил оборони півдня.

«Сили оборони півдня надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах. Протягом доби отримали підтвердження, що у ворога стало менше на 114 окупантів, 76 одиниць озброєння та військової техніки», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, зазначається, що на Херсонському напрямку українськими захисниками знищено: 49 окупантів, 1 зенітний ракетний комплекс “Оса”, 1 зенітну установку, 13 гармат, 4 міномети, 18 одиниць автобронетехніки, 1 розвідувальний БпЛА “Орлан-10”, 4 човни, польовий пункт боєпостачання.

Читайте також: Гаврилюк: Співвідношення у кількості боєприпасів залишається на рівні 1 до 7 на користь ворога

Крім того, на Оріхівському напрямку ліквідовано 65 окупантів, знищено 1 зенітно-ракетний комплекс, 5 гармат, 5 мінометів, 1 автоматичний гранатомет, 15 одиниць автобронетехніки, 4 станції радіоелектронної боротьби, 3 аерофотостанції та місце зберігання ПММ.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російської армії в Україні з 24 лютого 2022 року по 22 березня 2024 року становлять близько 434 тисяч 710 осіб, зокрема 870 - за минулу добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-