На Луганщині знизилась інтенсивність обстрілів - Лисогор

На Луганщині знизилась інтенсивність обстрілів - Лисогор

Укрінформ
Інтенсивність ворожого вогню у Луганській області дещо знизилась, заявляє начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Про це йдеться на сторінці у Фейсбуці Луганської обласної державної адміністрації, передає Укрінформ.

"Більшість наземних атак ворога відбулася на Куп’янському напрямку. Противник не припиняє вогневу підтримку, обстрілюючи наші населені пункти. Хоча інтенсивність вогню, у порівнянні із попередньою добою, дещо спала – зафіксовано близько 50 спроб обстрілів із різних видів озброєння. Постраждали Білогорівка, Макіївка, Невське, Новолюбівка", – поінформував Лисогор.

За його словами, тимчасово захоплені Сєвєродонецьк та інші прифронтові міста заздалегідь увійшли до переліку населених пунктів, де російські загарбники, через безпекову ситуацію і, відповідно, неможливість відкрити стаціонарні "виборчі дільниці", мали організувати дострокове псевдоголосування на незаконних "виборах президента РФ" із понеділка по четвер. Для цього вони здійснювали поквартирний обхід, а також збирали голоси на вулиці.

"Підсумковий результат їх не влаштував і вони подовжили графік роботи своїх стихійних виборчих дільниць ще на три дні – до вечора неділі. Запасу бюлетенів вистачило", - підкреслили в ОДА.

Читайте також: Ще одного бойовика з Луганщини засудили до 12 років ув’язнення

Як зазначили в обладміністрації, "попри заяви так званої "ЦВК ЛНР" стосовно роботи осередків для голосування у посиленому режимі, до рекордної явки луганські колаборанти дотягнути не змогли". Результат, на який "необхідно усім рівнятися", зафіксовано у Чечні – 96,46%. У так званій "ЛНР" явка нижче майже на 9,5%.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби сталося 72 бойові зіткнення. Ворог завдав 14 ракетних та 75 авіаційних ударів, здійснив 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-