Умєров відвідав бойові підрозділи на Донеччині та Луганщині

Умєров відвідав бойові підрозділи на Донеччині та Луганщині

Відео
Укрінформ
Міністр оборони України Рустем Умєров відвідав бойові бригади, які воюють на Донеччині та Луганщині. Головна мета - отримання інформації про можливості, проблеми в управлінні та потреби підрозділів.

Як передає Укрінформ, про це Умєров повідомив у Фейсбуці.

«Важлива робоча поїздка на фронт. Кожен день проводив у бригадах, які воюють на Донеччині та Луганщині. Чесно обговорюємо фронтові виклики з командирами підрозділів. Допомагаємо знаходити необхідні рішення. Не закриваємо очі на проблеми. Ми чітко розуміємо ситуацію на фронті та готові ухвалювати рішення. Кожен керівник органу військового управління мусить бути на постійному зв’язку з підрозділами», - наголосив Умєров.

Він додав, що отримання інформації про можливості, проблеми в управлінні та потреби підрозділів з перших уст дозволяє якісніше та швидше ухвалювати рішення.

Міністр відзначив, що головнокомандувач Олександр Сирський також регулярно працює з підрозділами «у полях», ухвалює необхідні рішення та дбає про військових.

«Підрозділи мають бачити - ми разом із ними. І ми будемо поруч до перемоги, як би важко на цьому шляху не було. Діємо, як одна команда», - підкреслив Умєров.

Читайте також: Умєров і міністр оборони Британії обговорили потреби ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Рустем Умєров і головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський нагородили бійців, які тримають лінію фронту.

Архівне фото з Фейсбук-сторінки Рустема Умєрова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-