ППО вночі знищила 35 із 39 дронів-камікадзе, якими атакувала РФ

ППО вночі знищила 35 із 39 дронів-камікадзе, якими атакувала РФ

Оновлено
Укрінформ
У ніч на 10 березня силами та засобами протиповітряної оборони України були знищені 35 із 39 дронів-камікадзе, якими атакувала Росія.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Телеграмі.

"У ніч на 10 березня 2024 року російські окупанти ударили 4-ма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині і Донеччині та 39 ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків безпілотників – мис Чауда, Крим, Приморсько-Ахтарськ – РФ)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в результаті бойової роботи збито 35 «Шахедів» у межах Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та Житомирської областей.

"Більшість цілей знищено силами та засобами мобільних вогневих груп Сил оборони України. Також до відбиття повітряного нападу залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, засоби РЕБ", - додали у Повітряних силах. 

Читайте також: Прикордонники знищили гаубицю і склад із боєприпасами росіян на лівобережжі Херсонщини

Поряд із цим раніше у Генштабі ЗСУ зауважили, що в ніч на 10 березня були знищені 20 із 22 дронів-камкадзе.

"Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 22 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони України 20 ударних БпЛА було знищено", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулої доби на фронті відбулося 73 бойових зіткнення, найбільше на Новопавлівському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-