У проєкті «Про війну» розкрили справжні задуми Росії щодо «перемир’я»

У проєкті «Про війну» розкрили справжні задуми Росії щодо «перемир’я»

Відео
Укрінформ
Росія вдається до пропагандистських хитрощів про перемир’я, щоб накопичити сили і невдовзі відновити війну.

Від цього застеріг керівник Центру протидії дезінформації РНБО, лейтенант Андрій Коваленко у черговому випуску проєкту «Про війну», звертаючись до українців.

«Вони вас будуть хитати фейковими страхами – Придністров’ям, з якого вони насправді не здатні наступати на Одесу, лякати наступами на Київ. А ключова їхня мета – так звана кампанія «М3» - розхитати вас, наповнити страхом, дискредитувати при цьому Сили оборони і змусити населення України погодитися з думкою, що, мовляв, краще мир за будь-яку ціну», - розповів Коваленко.

Читайте також: Учасники проєкту «Про війну» вважають недоцільною заборону Telegram

Він закликав не піддаватися на ці маніпуляції ворога і пояснив, яку мету насправді переслідують росіяни.

«А це винятково для того, щоб взяти паузу, підготувати 300 тисяч своїх мобілізованих раніше для того, щоб через кілька років повернутись», - попередив керівник ЦПД.

Як повідомлялось, на Заході вважають, що Росія намагається поширювати чутки про можливий мир у війні з Україною, але насправді вона бачить цю війну як тривалу.

Учасники спільного проєкту Укрінформу та Центру протидії дезінформації при РНБО «Про війну» говорять про фронт, фейки, мобілізацію та найважливіші проблеми на війні. Ведучі – лейтенант, керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко та офіцер управління 12-ї бригади «Азов» НГУ Дмитро «Дипломат». Вони запрошують до студії медійних персон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-