ППО вночі знищила 38 із 42 дронів-камікадзе

ППО вночі знищила 38 із 42 дронів-камікадзе

Укрінформ
Сили протиповітряної оборони України в ніч на 6 березня знищили 38 із 42 ударних безпілотників типу «Shahed», якими атакувала Росія.

Про це повідомляють Повітряні сили Збройних сил України у Телеграмі, передає Укрінформ.

"У ніч на 6 березня 2024 року російські окупаційні війська атакували 5-ма зенітними керованими ракетами С-300 із ТОТ Донецької області та 42-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» із чотирьох напрямків – Чауда, Балаклава – Крим, Курська обл., Приморсько-Ахтарськ – РФ", - зазначається у повідомленні.

Як наголошується, до відбиття повітряного нападу було залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та засоби радіоелектронної боротьби.

"В результаті бойової роботи збито 38 «Шахедів» у межах Дніпропетровської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Харківської, Вінницької та Сумської областей", - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: Атака «Шахедів»: у Сумах зафіксовані три влучання, є постраждалі

Нагадаємо, за даними Генштабу, загалом ворог минулої доби завдав 4 ракетних та 106 авіаційних ударів, здійснив 154 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Фото: КОС ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-