ППО вночі знищила 11 дронів-камікадзе та дві ракети Х-59

ППО вночі знищила 11 дронів-камікадзе та дві ракети Х-59

Укрінформ
Сили протиповітряної оборони України в ніч на 27 лютого знищили 11 із 13 дронів-камікадзе та дві ракети Х-59.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють у Телеграмі Повітряні сили ЗСУ.

"У ніч на 27 лютого 2024 року противник атакував балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23 із Воронезької області, чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59, однією протирадіолокаційною – Х-31П із ТОТ Херсонської Донецької обл. та 13-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» – райони пусків Приморсько-Ахтарськ, Курська область (РФ)", - зазначається у повідомленні.

При цьому зауважується, що до відбиття повітряного нападу було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

Читайте також: Росіяни обстріляли з важкої артилерії Нікопольський район, випустили 25 снарядів

"В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 11 «Шахедів» у межах Харківської, Сумської, Дніпропетровської, Хмельницької та Кіровоградської областей", - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, за даними Генштабу, протягом минулої доби на фронті відбулися 96 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 92 авіаційних удари, здійснив 110 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-