Росіяни повернулись до масованого застосування авіації - ОСУВ «Таврія»

Росіяни повернулись до масованого застосування авіації - ОСУВ «Таврія»

Укрінформ
Росіяни повернулись до дуже масованого застосування авіації - за минулу добу вони завдали 54 авіаційні удари.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив начальник відділу зв’язків з громадськістю ОСУВ «Таврія» Дмитро Лиховій.

«За минулу добу противник загалом завдав 54 авіаційні удари, тобто знов повернувся до дуже масованого застосування авіації», - сказав Лиховій.

За його словами, на Авдіївському, Мар'їнському, частково на Новопавлівському напрямках ворог активно застосовує авіацію, а на Запорізькому напрямку – трохи менше. Він зазначив, що між Донеччиною і Запорізькою областю ці 54 удари розподіляються майже 6 до 1.

Читайте також: Ігнат: Сім збитих літаків - серйозний удар по іміджу Росії

Крім того, начальник відділу зв’язків з громадськістю ОСУВ «Таврія» поінформував, що за сьогодні противник уже завдав авіаційних ударів на Авдіївському напрямку в районах населених пунктів Новопокровське, Новобахмутівка, Степове, Семенівка, Орлівка, Ласточкине.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби на фронті відбулося 66 бойових зіткнень. Авіація Сил оборони завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу та 5 зенітно-ракетних комплексах противника.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-