Ярош про теракт на Одещині: Постраждалий боєць УДА в комі, дружина - у тяжкому стані

Ярош про теракт на Одещині: Постраждалий боєць УДА в комі, дружина - у тяжкому стані

Укрінформ
Постраждалий унаслідок вибуху автомобіля в селі Гвардійському Одеської області Альберт Кручинін перебуває у комі, його дружина Наталія - у тяжкому стані.

Про це повідомив у Фейсбуці командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош, передає Укрінформ.

"Вночі вдалось відвідати Альберта та Наталію в одному з медзакладів Одеси. Лікарі роблять неймовірну роботу. На жаль, Альберт поки ще у комі. Наталя внаслідок важкої контузії перебуває в тяжкому стані. Вірю, що їх жага до життя здолає все", - зазначив Ярош.

Він наголосив, що командування УДА гарантує винагороду у 10 тисяч доларів за будь-яку інформацію щодо причетних до теракту осіб.

Крім того, 10 тис.доларів пообіцяв за таку інформацію одеський активіст Сергій Стерненко.

Читайте також: Розстріл українських полонених в Авдіївці: Лубінець звернувся до Червоного Хреста та ООН

"Я знаю Наталю та Альберта із 2014 року, вони дуже багато зробили як для Одеси, так і для українського війська. Готовий надати від себе ще 10 000 доларів за інформацію про виродків, які це зробили", - написав він.

Як повідомляв Укрінформ, у передмісті Одеси ввечері 19 лютого вибухнув автомобіль Української добровольчої армії, постраждали Альберт та Наталя Кручиніни.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-