Поблизу окупованого Маріуполя, ймовірно, збили російський літак - міськрада

Поблизу окупованого Маріуполя, ймовірно, збили російський літак - міськрада

Укрінформ
В районі селища Рибацьке поблизу Маріуполя на тимчасово окупованій росіянами території, ймовірно, збито російський літак.

Про це у Телеграмі повідомляє міська рада українського Маріуполя з посиланням на Спротив приморського міста, передає Укрінформ.

«У Маріуполі гучно! В окупованому місті чутно вибухи. В районі селища Рибацьке, ймовірно, збито російський літак… Жителі міста також пишуть, що чують вибухи у різних районах. Окупанти повідомляють про роботу ВПВ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, за попередньою інформацією, над містом було збито ворожій літак.

Читайте також: Командувач Повітряних сил прокоментував збиття ворожих Су-34 та Су-35

У свою чергу радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Телеграмі повідомив, що «Маріупольський район підтверджує падіння (літака) в районі с. Рибацького... це або ворожий літак, або БПЛА, але розміром з літак».

Він доповнив свою інформацію мапою, де вказав падіння літака та написав: «Повітряну ціль було збито на зворотньому руху з Донецька в напрямку Приморсько-Ахтарська (Ейська). До того, спостерігали захід літаків з Приморсько-Ахтарського напряму в бік Донецька».

Як повідомляв Укрінформ, 17 лютого Сили оборони протягом доби збили три російські винищувачі, 18 лютого вранці - ще один. На Луганщині російський пілот спрямував підбитий літак на село з мирними жителями в Антрацитівській громаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-