Унаслідок удару РФ по 128-й бригаді у листопаді поранень зазнав 41 боєць - ЗМІ

Унаслідок удару РФ по 128-й бригаді у листопаді поранень зазнав 41 боєць - ЗМІ

Укрінформ
Унаслідок ракетного удару РФ по бійцях 128-ї бригади на Запоріжжі, яких 3 листопада 2023 року зібрали для урочистостей, поранень зазнав 41 військовослужбовець.

Про це повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

«У відповідь на запит Суспільного Управління Державного бюро розслідувань у місті Мелітополі повідомило, що точна кількість поранених військовослужбовців - 41», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, раніше 128-ма бригада повідомила про 19 загиблих військовослужбовців, серед яких офіцери, кількість поранених не називали.

Також у ТУ ДБР у Мелітополі повідомили що кримінальне провадження з цього приводу було відкрито 4 листопада 2023 року. Досудове розслідування триває. Проводяться відповідні слідчі дії, призначені та виконуються необхідні експертизи.

Читайте також: Помста за удар по 128 бригаді: «Птахи Мадяра» ліквідували десятки загарбників, сотню поранили

Як повідомлялося, 3 листопада на Запоріжжі росіяни вдарили по особовому складу 128-ї окремої Закарпатської гірсько-штурмової бригади. Загинули 19 військових.

Командира бригади Дмитра Лисюка згодом відсторонили - саме його чекали військові 128-ї бригади на нагородження до Дня артилеристів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-