Дейнеко побував на позиціях прикордонників на Авдіївському напрямку

Дейнеко побував на позиціях прикордонників на Авдіївському напрямку

Фото, відео
Укрінформ
Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко відвідав прикордонні підрозділи, які виконують завдання в районі ведення бойових дій на Авдіївському напрямку, та обговорив з командирами рівень взаємодії з іншими підрозділами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

«Дейнеко ознайомився з обстановкою та побував на позиціях однієї з прикордонних комендатур швидкого реагування. Її військовослужбовці зараз в складі Сил оборони б’ються на цій складній ділянці фронту», - ідеться у повідомленні.

Він заслухав командирів на місцях та обговорив рівень взаємодії з іншими підрозділами, з якими разом воюють прикордонники.

Прикордонники зазначали, що ворог не припиняє постійні обстріли з мінометів та артилерії, активно використовує авіацію, застосовуючи керовані авіаційні бомби та продовжує штурмові дії.

Разом з керівниками проаналізували потреби та провели оцінку дій для нарощення можливостей зі знищення ворога, зокрема й із залученням додаткових спеціальних підрозділів Держприкордонслужби.

Також наголошувалося на всіх можливих заходах для збереження життя прикордонників.

Читайте також: Клименко відвідав прикордонників на Авдіївському напрямку

«Ваша прикордонна комендатура швидкого реагування - дуже потужний підрозділ, який стійко протистоїть ворогу. Ви захищаєте нашу незалежність та територіальну цілісність. Для вас це вже друга ротація на цьому напрямку, і ви з честю виконували та продовжуєте виконувати визначені вам завдання. Ви є прикладом для інших підрозділів», - підкреслив Дейнеко.

Дейнеко побував на позиціях прикордонників на Авдіївському напрямку / Фото: ДПСУ

Він додав, що, за оцінками військового командування, Авдіївка завжди трималася, в тому числі завдяки зусиллям та героїзму прикордонників.

Керівник прикордонного відомства подякував захисникам і вручив за проявлений героїзм відзнаки та вогнепальну зброю.

«Від себе особисто, від міністра внутрішніх справ, від Президента України хочу щиро Вам подякувати - за те що ви справжні, за те що ви міцні. Ви справжні титани. Те, що ви робите, те, як ви бороните України - це неймовірно», - наголосив Дейнеко.

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко зустрівся з бійцями комендатури швидкого реагування 6-го прикордонного загону на Авдіївському напрямку та вручив їм державні нагороди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-