Країни НАТО мають зберігати єдність щодо України - Мелоні

Країни НАТО мають зберігати єдність щодо України - Мелоні

Укрінформ
Прем’єр-міністр Італії Джорджа Мелоні у четвер закликала країни НАТО зберігати єдність щодо України та висловила повну підтримку Києву.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ANSA.

«Ми підтвердили нашу повну підтримку України, зі свого боку я підтвердила наш намір і надалі робити активний внесок у безпеку наших східних союзників: ми переконані, що Атлантичний альянс повинен продовжувати демонструвати згуртованість, єдність, відповідно до 360-градусного підходу до євроатлантичної безпеки, а також відновлювати дії на південному фланзі», - цитує видання спільну заяву Мелоні з прем’єр-міністром Румунії Марчелом Чолаку.

Читайте також: Столтенберг - про знищення чергового російського корабля: Це демонструє компетенцію ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок президент Румунії Клаус Йоганніс скликав на 21 лютого засідання Найвищої ради національної оборони, щоб обговорити розвиток безпекової ситуації в Чорноморському регіоні на тлі агресії РФ в Україні, а також наслідки цієї агресії для Румунії.

Раніше очільник генштабу Румунії Влад Георгіце заявив, що Румунія має вжити заходів та бути готовою до можливої війни з РФ. Чолаку відкинув заяви Георгіце щодо підготовки до можливого конфлікту з РФ.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-