Умєров та Сирський обговорили з партнерами воєнні плани на 2024 рік

Умєров та Сирський обговорили з партнерами воєнні плани на 2024 рік

Укрінформ
Міністр оборони Рустем Умєров та головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провели розмову з Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі Крістофером Каволі та командувачем Групи сприяння безпеці України Антоніо Агуто.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в дописі міністра оборони у Фейсбуці.

«Разом з головнокомандувачем Сирським провели розмову з нашими близькими партнерами - Верховним головнокомандувачем Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі генералом Крістофером Каволі та командувачем Групи сприяння безпеці України генерал-лейтенантом Антоніо Агуто. Чітка та предметна розмова», - зазначив Умєров.

За його словами, під час розмови «обговорили наші воєнні плани на 2024 рік».

«Головком озвучив пріоритети. Серед них – оптимізація структури ЗСУ, покращення якості підготовки наших військових, доукомплектування існуючих бригад і створення нових, забезпечення регулярних потреб у зброї і техніці», - поінформував міністр.

Також, зауважив він, окремо було обговорено постійне збільшення засобів РЕБ, щоб нівелювати загрозу ворожих дронів.

Читайте також: Сирський та Умєров об'їхали за день усі гарячі точки фронту - Зеленський

«Ще одна важлива тема – забезпечення ротації бійців на фронті. Попереду – багато роботи і рішень, необхідних для нашої перемоги», - підкреслив Умєров.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні розповів, що головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський і міністр оборони Рустем Умєров відвідали гарячі точки фронту та доповіли главі держави про ситуацію.

Фото: Фейсбук Рустема Умєрова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-