За «рік Малюка» СБУ двічі підірвала Кримський міст і викрила 47 агентурних мереж Росії

За «рік Малюка» СБУ двічі підірвала Кримський міст і викрила 47 агентурних мереж Росії

Ексклюзив
Укрінформ
Сьогодні – рівно рік, як Василь Малюк очолює Службу безпеки України. 7 лютого 2023 року Верховна Рада проголосувала за його призначення. Голова СБУ оцінює досягнення служби як максимально насичені та продуктивні.

Про це йдеться у коментарі пресслужби СБУ, наданому Укрінформу. 

«Це були максимально насичені та продуктивні 12 місяців: СБУ двічі підірвала Кримський міст; унікальні морські дрони СБУ «Sea baby» та «Мамай» підбили 8 російських кораблів. Служба зняла морську блокаду РФ та змінила розклад сил у Чорному морі», - йдеться у коментарі.

Крім того, «яскраво палає бавовна»: СБУ підривала військові об’єкти, аеродроми, літак радіолокаційного виявлення А-50, комплекси ППО «Тріумф» та нафтопереробні заводи. Завдяки чому експорт нафтопродуктів з РФ вже впав на 30%.

Бійці СБУ воюють у найгарячіших точках війни: знищили ворожої бронетехніки на понад 1 млрд дол. За «рік Малюка» СБУ утилізувала 556 танків; «квитки на концерт Кобзона» отримали Ківа, Татарський та інші. СБУ ліквідувала десятки воєнних злочинців, викрила 47 агентурних мереж РФ, а московська церква більше не почуває себе вільно в Україні.

Читайте також: Голова СБУ розповів послам G7 про ситуацію з Bihus.Іnfo

Завдяки СБУ, через свої схеми за ґратами опинився Коломойський, народні депутати Дубінський, Шуфрич, Пономарьов також чекають вироків у тюрмі. «Далі точно буде», - наголошують в СБУ.

Як повідомлялось, Служба безпеки України причетна до ліквідації зрадника Іллі Киви, російського терориста й пропагандиста Владлена Татарського, генпрокурора так званої «ЛНР» Сергія Горенка, депутата-терориста «ЛНР» Олега Попова та інших зрадників і ворогів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-