Пам’яті військового Володимира В’язуна (позивний «В’язь»)

Пам’яті військового Володимира В’язуна (позивний «В’язь»)

Хвилина мовчання
Укрінформ
Головний сержант "Карпатської Січі" загинув на Донеччині

Володимир народився 18 вересня 1994 року в Полтаві. Ще у дитинстві вирішив, що хоче пов’язати життя з військом. Саме тому хлопець вступив до Кременчуцького військового ліцею та закінчив його у 2012 році. 

«Ліцейна сім'я знову втрачає своїх дітей. Випускник Кременчуцького військового ліцею 2012 року - Володимир В'язун. Загинув на сході України, захищаючи нас із вами, наше місто, нашу державу. Вічна пам'ять найкращим синам України. Вічна пам'ять нашим випускникам!», - написав ексначальник Кременчуцького військового ліцею Володимир Поляков.

Військовий служив у лавах 49-го окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ" імені Олега Куцина у другому штурмовому взводі сотні «Білі демони», мав звання головного сержанта.

З жовтня 2022 по жовтень 2023 року Володимир як командир зведених груп захисників брав участь у наступальній операції під Кремінною на Луганщині та обороні позицій в районі Тернів на Донеччині. Як справжній бойовий сержант, завжди ішов попереду своїх людей, пишуть побратими. Був учасником боїв за Макіївку, оборонних та штурмових операцій.

«Військовий минулого тижня отримав «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Служив у 49-й окремій штурмовій бригаді», - повідомила знайома загиблого Тетяна Єфремова.

Володимир В'язун загинув у ближньому бою проти росіян 25 січня 2024 року біля Макіївки.

Попрощалися з воїном 1 лютого 2024 році у Свято-Успенському соборі Полтави.

Вічна слава і шана Герою!

Фото: Фейсбук-сторінка Сотні «БІЛІ ДЕМОНИ» (Карпатська Січ), Полтавська єпархія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-