На військовій техніці росіян у Маріуполі зафіксовані нові позначки

На військовій техніці росіян у Маріуполі зафіксовані нові позначки

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому Маріуполі на військовій техніці росіян зафіксували появу двох нових позначок.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

“Зафіксовано дві нові позначки, що використовуються на вантажівках: трикутник у трикутнику. Зафіксовано на техніці, що рухалась у бік Лівобережжя та Новоазовська з Бердянського напрямку. Місце базування - новий полігон на північний схід від Маріуполя в Новоазовському районі“, - написав він.

Друга позначка - Х в квадраті – зафіксована на техніці, яка рухалася з Новоазовського напрямку через Маріуполь в бік Бердянська. “Найбільш вірогідно - новий підрозділ, який формується на ділянці від Бердянська до Приморського”, - припустив Андрющенко.

За його словами, основна частина резервів, які було сформовано на північний захід від Маріуполя, перекинуті на ділянку фронту Вугледар - Мар’їнка. Штурмові підрозділи, марковані V в квадраті, перекинуто на північ Донецької області, на їхнє місце заведено підрозділи, з позначкою Z у квадраті. Триває їх підготовка на всіх полігонах від Маріуполя до Бердянська.

Читайте також: У Маріуполі фіксують рух російських військових вантажівок у бік Бердянська й Урзуфа

Андрющенко вважає, що поява нових позначок підтверджує версію про формування саме нових, а не доукомплектування старих підрозділів. А це свідчить про те, що у росіян немає проблеми з мобілізацією.

Як повідомляв Укрінформ, бійці спротиву з Маріуполя знешкодили вантажівку військ РФ, яка перевозила спорядження на фронт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-