На Куп’янському напрямку на всіх ділянках точаться важкі бої - Сирський

На Куп’янському напрямку на всіх ділянках точаться важкі бої - Сирський

Укрінформ
На Куп’янському напрямку оперативна обстановка залишається напруженою, на всіх ділянках фронту точаться важкі бої, росіяни продовжують вести штурмові дії високої інтенсивності та постійно підтягують нові резерви.

Про це командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зазначається, Сирський здійснив чергову робочу поїздку до військових частин і підрозділів, які ведуть оборону на Куп’янському напрямку, та заслухав доповіді командирів безпосередньо на пунктах управління.

Командувач провів оперативні наради, під час яких розглянули ймовірні сценарії дій ворога з урахуванням результатів ведення розвідки.

"З метою вирішення проблемних питань, які критично важливі для стійкості оборони, було віддано необхідні вказівки та проведено перерозподіл сил та засобів", – повідомив Сирський.

Читайте також: На фронті за добу - 77 зіткнень, авіація ЗСУ завдала 10 ударів по ворогу

Він наголосив, що головними пріоритетами залишаються ефективне ведення розвідки, злагоджене застосування всіх засобів вогневого ураження, захист підрозділів Сил оборони засобами радіоелектронної боротьби та збереження життя українських військовослужбовців.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби на Куп’янському напрямку Сили оборони України відбили п'ять ворожих атак біля Синьківки й Іванівки Харківської області.

Фото: Телеграм-канал Сирський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-