Авдіївський коксохім перебуває під контролем ЗСУ - військові

Авдіївський коксохім перебуває під контролем ЗСУ - військові

Укрінформ
Авдіївський коксохімічний завод (АКХЗ) наразі перебуває під контролем ЗСУ, лінія зіткнення в районі міста фактично не рухається.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів керівник служби зв'язків з громадськістю 47-ї окремої механізованої бригади Дмитро Лазуткін, повідомляє Суспільне.

«Всі російські диверсійно-розвідувальні групи залишаються біля паркану заводу. Лінія бойового зіткнення фактично не рухається. Російські військові продовжують атакувати Авдіївку, в тому числі з півночі, там доволі велика інтенсивність артилерійських обстрілів, не припиняються атаки піхотою, які відбивають українські військові», - сказав Лазуткін.

За його словами, тактика російських військових не змінюється.

Спроби армії РФ вклинитись між АКХЗ в Авдіївці та селищем Степове зазнали невдач. Завод контролюють українські військові, які там перебувають і не дають прорватися росіянам.

Читайте також: Росіяни обстріляли Авдіївку з артилерії, загинула жінка

Як повідомлялося, місто Авдіївка на Донеччині постійно перебуває під обстрілами російських військ, у місті не залишилося жодного вцілілого будинку. Щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, руйнує будівлі у місті до фундаменту. Всі діти з Авдіївки вже евакуйовані в безпечні місця.

Наразі в Авдіївці на Донеччині, за даними на 30 січня, залишається 976 жителів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-