Наєв показав тренування протидиверсійних підрозділів

Наєв показав тренування протидиверсійних підрозділів

Фото
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про тренування підрозділів протидиверсійних резервів із максимально змодельованою ситуацією.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє командування Об’єднаних сил ЗСУ.

Постійне підвищення рівня вмінь та навичок військовослужбовців є одним з головних елементів бойової підготовки, наголошує Наєв.

За його словами, військовослужбовці відпрацьовують низку бойових завдань, серед яких – стрільба зі стрілецької зброї, штурм позицій, а також надання медичної допомоги.

"Наразі тривають тренування з підрозділами протидиверсійних резервів, з максимально змодельованою ситуацією, враховуючи набутий досвід та прогнозовану загрозу зі сторони противника", – підкреслив Наєв.

За словами командувача, військовослужбовці вдосконалюють свою вправність і витривалість на спеціалізованій психологічній смузі перешкод.

Щоденне тренування на смузі перешкод закріплює стійкість, фізичну витривалість, а також тактичну та психологічну підготовку для подальшого ефективного знищення ворога, зазначив генерал-лейтенант.

Читайте також: Мобільні вогневі групи провели тренування на півночі України

Як повідомляв Укрінформ, у Північній операційній зоні за участі підрозділів СБУ, Нацгвардії, ДПСУ і Сил тероборони відбулися навчання з протидії диверсійно-розвідувальним групам.

Фото: Командування Об’єднаних сил ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-