Нацгвардійці у січні знищили понад 100 російських танків

Нацгвардійці у січні знищили понад 100 російських танків

Укрінформ
Військові Національної гвардії України (НГУ) з початку року загалом знищили вже понад 100 танків, з них за минулий тиждень – 38.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав речник НГУ Руслан Музичук, передає кореспондент Укрінформу.

«З початку року більше 100 одиниць техніки, а саме танків, знищили гвардійці. Минулого тижня це було 38 одиниць. Разом з цим ми бачимо, що знищується і інша важка техніка, автотехніка тощо», - зазначив він.

За словами Музичука, по Лиманському і Куп’янському напрямках за останні тижні РФ наростила застосування своєї бронетехніки, там тривають, зокрема, і позиційні бої. Відповідні заходи для того, щоб протидіяти такій кількості техніки, вживаються постійно.

«У цілому щодо загальної ситуації, то протягом доби відбулося 70 боєзіткнень, майже половина з них - це Авдіївський напрямок і район Мар’їнки. Інтенсивність, з якою ворог намагається штурмувати наші позиції, досить велика», - зауважив Музичук.

Читайте також: Сили оборони знищили на лівому березі Дніпра два ворожі човни та два дрони-розвідники

Він поінформував, що на Бахмутському напрямку ворог намагається здійснювати просування до навколишніх сіл, витісняти наші підрозділи. Противник застосовує тут всі наявні засоби і намагається завдавати удари.

Як повідомлялося, на Авдіївському напрямку нацгвардійці знищили новітній російський танк «Прорив» вартістю 4,5 млн доларів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-