Росіяни з артилерії й FPV-дронів обстріляли Донеччину, троє поранених

Росіяни з артилерії й FPV-дронів обстріляли Донеччину, троє поранених

Укрінформ
У Донецькій області через ворожі обстріли поранено двох людей в місті Часів Яр та одного - в смт. Нью-Йорк на Донеччині.

Про це у Телеграміповідомила прокуратура Донецької області, передає Укрінформ.

«30 січня 2024 року, близько 9:00, армія держави-агресора обстріляла м. Часів Яр. У результаті влучання засобів ураження на одній з вулиць приватного сектору поранено 45-річного чоловіка та жінку 69 років», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за попередньою інформацією проти мирного населення війська РФ використали FPV-дрон.

Також окупанти обстріляли смт Нью-Йорк Торецької територіальної громади. Там тілесні ушкодження отримав 37-річний місцевий мешканець, який перебував на власному подвір’ї. Удар було здійснено, ймовірно, з артилерії.

Крім того, прокуратура нагадала, що внаслідок ворожої артатаки на Авдіївку у своєму будинку загинула 47-річна жінка.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Читайте також: Ворог завдав ракетного удару по Мирнограду на Донеччині, загинув цивільний

Як повідомлялося, за інформацією начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, з артилерії армія РФ зранку 30 січня обстріляла Авдіївку на Донеччині, у результаті загинула 47-річна жінка.

Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, енергетичні та інфраструктурні об’єкти. Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

Фото: Прокуратура Донецької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-