Майже всі удари по цілях у РФ були зі зброї українського виробництва - Камишін

Майже всі удари по цілях у РФ були зі зброї українського виробництва - Камишін

Укрінформ
Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін заявив, що майже всі удари по цілях на території РФ були завдані зі зброї, виробленої в Україні.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у інтерв’ю виданню The Time.

Камишін зазначив, що в української армії немає часу випробовувати новітню зброю на полігоні.

«Ми перевіряємо її (зброю – ред.) у бою. Тож маємо бути присутніми (під час її використання – ред.), вносячи корективи та покращуючи їх», – пояснив міністр, який часто сам їздить на подібні завдання.

Камишін також заявив, що майже всі останні удари по цілях у Росії були здійснені не з іноземних запасів, а зі зброї, виробленої на українських підприємствах. Однак, за його словами, Україна все ще не може наздогнати РФ у кількості виробленої зброї.

Читайте також: Де палало в Росії у січні 2024 року

«Скільки б ми не виробляли звичайної зброї, ми не можемо наздогнати Росію. Нам потрібно використовувати передові технології, щоб знайти новий підхід. Раніше нашою моделлю було: віддайте нам. Тепер нашою моделлю буде: давайте зробимо це разом», – зазначив він.

Як повідомлялося, Міністерство оборони України за перший тиждень 2024 року кодифікувало та допустило до експлуатації майже 15 нових зразків озброєння і військової техніки вітчизняного виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-