Наєв перевірив підготовку контрдиверсійних резервів

Наєв перевірив підготовку контрдиверсійних резервів

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив підготовку контрдиверсійних резервів.

Про це Наєв повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За його словами, ворог невпинно намагається прорвати українську оборону, залучаючи всі види озброєння. Так, лише за минулу добу Росія випустила десятки ракет по наших містах. На жаль, наголосив Наєв, є загиблі та поранені серед цивільних.

При цьому він підкреслив, що не лише в повітряному просторі росіяни активізували свої сили. Зафіксовано спроби перетину державного кордону диверсійними групами.

"Саме тому було створено контрдиверсійні резерви, які за потреби протягом лічених хвилин мають прибути в район виявлення противника для його подальшої ліквідації", - наголосив командувач.

Наєв повідомив, що здійснив перевірку проведення підготовки воїнів та рівня їхньої навченості, а також організації бойової служби.

"Всі воїни працюють цілодобово, є професіоналами військової справи", - підкреслив генерал-лейтенант.

Читайте також: На півночі мобільні вогневі групи з кулемета знищили російську ракету

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України провела масштабні контрдиверсійні заходи в одному з прикордонних районівРівненської області та разом з іншими Силами оборони відпрацювала злагодженість дій у разі прориву на територію регіону ворожих диверсантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-