Війська РФ скинули авіабомбу на село в Куп’янському районі, постраждали двоє дітей

Війська РФ скинули авіабомбу на село в Куп’янському районі, постраждали двоє дітей

Укрінформ
Російські війська завдали удару КАБом по селу в Куп’янському районі Харківщини, внаслідок чого постраждали двоє дітей, в одного - травматична ампутація ноги.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні окупанти завдали удару керованою авіабомбою по селу Малий Бурлук Куп'янського району. Це не самісінький кордон, на відстані, однак прилетів цей снаряд. Цивільна інфраструктура, сільська рада. Постраждали двоє дітей. 10-річний хлопчик зазнав травматичної ампутації частини нижньої кінцівки. Потерпілого доставили до лікарні. Черговий терор і злочин проти українського народу», - сказав Синєгубов.

Як зазначив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, друга постраждала дитина - 14-річна дівчина.

Читайте також: Ракетний удар по Харкову: у лікарнях перебувають 13 людей

Як повідомлялося, Куп’янський район, в частині якого тривають бойові дії, потерпає від російських обстрілів. Також росіяни посилили обстріли прикордонних населених пунктів на півночі, у Богодухівському, Чугуївському, Харківському районах. Усе частіше застосовуються ФАБ і КАБ.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-