Росіяни стягують військову техніку до Волновахи - Андрющенко

Росіяни стягують військову техніку до Волновахи - Андрющенко

Укрінформ
Російські загарбники продовжують стягувати та накопичувати військову техніку навколо Волновахи та на північному заході Маріупольського району.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«У цілому можна говорити про продовження стягування та накопичення резервів навколо Волновахи та на північному заході Маріупольського району», - поінформував Андрющенко.

За його словами, з Новоазовського та Бердянського напрямку переважно жива сила та інженерні підрозділи переміщуються по трасі Маріуполь-Донецьк у бік Волновахи.

Отже, досі Вугледар залишається в зоні найвірогіднішого наступного тиску росіян на півночі Донецької області, додав радник міського голови.

Читайте також: Під Маріуполем росіяни масово залучають цивільних до будівництва укріплень - Андрющенко

Крім цього, російські загарбники почали розселяти офіцерський склад у нових і відремонтованих будинках у Центральному районі міста. Як зазначає Андрющенко, найбільша концентрація офіцерського складу - в районі пр. Металургів та бул. Шевченка, а також у приватному секторі «Новоселівці».

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Маріуполі та навколо нього з вересня 2023 року щонайменше на 50% зросла кількість військових ворожих баз.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-