Пам’яті військовослужбовця Володимира Власова

Пам’яті військовослужбовця Володимира Власова

Хвилина мовчання
Укрінформ
Хлопець загинув на Запорізькому напрямку

4 січня 2023 року стало відомо про загибель солдата Володимира Власова при виконанні бойового завдання в Запорізькій області.

«Йому назавжди буде 20: на фронті загинув військовослужбовець з села Роздолівка Володимир Власов», — повідомили у Мурованокуриловецькій селищній раді.

Володимир народився 3 вересня 2003 року. 

У 2021 році хлопець був призваний на строкову військову службу, з 2022 року служив за контрактом у Національній гвардії України. 

«Ще зовсім недавно цей спокійний, добрий, сповнений сил і жаги до життя 20-річний хлопець був серед нас, будував плани на своє подальше життя… Але не судилось… Тепер він на небесах і звідти боронить свою країну, кожного з нас.

Дякуємо за подвиг і низько схиляємо голови у глибокій скорботі та пошані перед світлою пам’яттю Героя-Захисника, яка назавжди залишиться в наших серцях, в наших душах, в наших спогадах!», — написали у Мурованокуриловецькій селищній раді.

Також на загибель військового відреагували в ліцеї №1 селища Муровані Курилівці, де навчався Володимир.

«Пригадується, як Вову, маленького, боязкого, батьки привели до 1 класу в 2009 році. Зі спогадів учителів, Вова був надзвичайно добрим та позитивним учнем, веселим та порядним, обіцяв стати то кухарем, то підприємцем і обов'язково в майбутньому допомагати школі. У 2020 році закінчив навчання юним, але смілим і відважним. ...Вова назавжди залишиться в наших серцях таким, як він був – доброзичливим, усміхненим, чесним, порядним, відповідальним, великим патріотом України», – розповіли у навчальному закладі.

Попрощались з Володимиром Власовим 7 січня в його рідному селі. 

У Захисника залишилась мати, батько та бабуся.

Вічна слава Герою!

Фото: Фейсбук-сторінка ЗЗСО «Ліцей 1 смт Муровані Курилівці»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-