У Мелітополі фіксують посилену активність російської авіації

У Мелітополі фіксують посилену активність російської авіації

Укрінформ
Мешканці тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області повідомляють про активізацію ворожої авіації.

Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Наші мешканці повідомляють, що активізувалася військова авіація ворогів, її гул вони чують майже щодня. Такого раніше ніколи не було, щоб така кількість ворожої авіації пролітала над тимчасово окупованим містом”, - розповів мер.

Федоров також прокоментував інформацію про вибухи, які днями сталися в Мелітополі та селищі Семенівка, що неподалік.

Читайте також: В окупованому Токмаку пролунали вибухи

“Що стосується Мелітополя, то вибухи були в нижній частині міста, де ворог захопив декілька промислових підприємств, на базі яких вони розмістили свої штаби”, - уточнив він.

Мер додав, що на території цих підприємств ворог розмістив склади з боєприпасами, та припустив, що саме вони були знищені декілька днів тому.

Читайте також: На Мелітопольщині окупанти облаштували полігон, назріває екологічна катастрофа

Щодо селища Семенівка, то там розташовується одна з військових баз, яку загарбники захопили з перших днів повномасштабного вторгнення. Тож, скоріш за все, вибухало там, зауважив Федоров.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово окупованій території Запорізької області війська РФ намагаються відновити оборонну лінію, яку будували нацисти в часи Другої світової війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-