Третій день поспіль ворог посилено штурмує Авдіївку - МВА

Третій день поспіль ворог посилено штурмує Авдіївку - МВА

Укрінформ
На Донеччині третій день поспіль армія РФ посилено штурмує Авдіївку, ситуація залишається дуже непростою, але контрольованою.

Про це у Телеграмі 6 січня повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, передає Укрінформ.

«Третій день поспіль ворог посилено штурмує Авдіївку, тисне з усіх боків. Одних лише авіабомбових ударів за добу - кілька десятків. Ситуація дуже непроста. Але контрольована», - написав очільник міста.

Він зазначив, що досі понад тисяча місцевих мешканців залишається у місті, їхні життя цілодобово знаходяться під загрозою. Мирні люди в Авдіївці гинуть під обстрілами чи не щодня.

Барабаш вчергове закликав всіх мешканців міста евакуюватися.

Читайте також: Ворог не полишає спроб оточити Авдіївку та зазнає значних втрат - Сили оборони

«Друзі, налаштуйте своїх рідних і знайомих на евакуацію! Ми вивеземо! Жити в безпеці значно приємніше! Евакуація рятує життя! Ну а ми на місці. Працюємо. Як би важко це не було! Разом до Перемоги! Слава Україні!», - наголосив керівник МВА.

Як повідомлялося, російські окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку. Українські воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу значних втрат.

Станом на ранок 22 грудня 2023 року, в Авдіївці на Донеччині залишалося 1214 жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-