Наєв перевірив боєготовність і тилове забезпечення опорного пункту на Київщині

Наєв перевірив боєготовність і тилове забезпечення опорного пункту на Київщині

Фото
Укрінформ
Логістичне забезпечення у Північній операційній зоні зосереджено на тому, аби кожен військовослужбовець почувався у польових умовах максимально комфортно, заявляє командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як передає Укрінформ, про це командування ОС ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

Наєв відвідав один із опорних пунктів підрозділу, що виконує бойові завдання у Київській області. Генерал-лейтенант проінспектував стан бойової готовності і тилового забезпечення.

Командувач високо оцінив зусилля з організації служби та життєдіяльності цього військового колективу.

"На поточний момент логістичне забезпечення у Північній операційній зоні зосереджено на тому, аби кожен військовослужбовець почувався у польових умовах максимально комфортно. Звісно, це нелегке завдання, тому тилові служби працюють над тим, щоб всі види забезпечення були доведені до кожного військовослужбовця", - зазначив Наєв.

Як ідеться в повідомленні, місця несення служби на позиціях і бліндажі у цьому підрозділі облаштовані надійно та якісно. Враховані особливості рельєфу та дотриманий максимальний комфорт для особового складу, наскільки це можливо у польових умовах.

"Переконався, що з тиловим забезпеченням тут все в порядку. Військовослужбовці забезпечені нормальним харчуванням. Побутові умови досить пристойні. В укриттях тепло та затишно, але немає меж досконалості. Ми й надалі будемо вирішувати питання тилового забезпечення наших військовослужбовців для того, щоб вони почували себе ще більш комфортніше", - підкреслив Наєв.

Візит командувача на позиції ротного опорного пункту співпав зі святом Хрещення Господнього.

Читайте також: На фронті за добу - 62 бойових зіткнення

"У святковий день хлопці сіли за стіл з вірою в нашу світлу Перемогу. Були розмови про те, як слід бити ворога та спогади про минуле. За їхніми плечима вже дві ротації на схід нашої держави. Це надзвичайні воїни і низький їм уклін і щира подяка! А над подальшим удосконаленням їхнього тилового забезпечення ми будемо працювати й надалі", - зазначив генерал-лейтенант.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Наєва, на ймовірних напрямках наступу російської арміїз півночі встановлено понад 500 тис. протитанкових мін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-