Росіяни розуміють, що український ОПК набирає обертів - експерт

Росіяни розуміють, що український ОПК набирає обертів - експерт

Укрінформ
Росія прекрасно розуміє, що поки наш оборонно-промисловий комплекс функціонує, ми можемо чинити потужний опір. Тому останнім часом вона активізувала свої зусилля на важливих об'єктах ОПК.

Про це в ефірі Українського радіо сказав військовий експерт Антон Міхненко.

"Останнім часом вони (росіяни, - ред.) активізували свої зусилля на завданні ударів по важливих об'єктах оборонно-промислового комплексу. Це за даними британської розвідки. ... Вони прекрасно розуміють, що наш ОПК набирає обертів. Вони бачать, що підприємства наші працюють, з'являється техніка, відновлюється. А це свідчення того, що наш ОПК працює", - зазначив Міхненко.

Читайте також: Умєров: Пріоритет на 2024 рік - нарощувати українське виробництво техніки для військових

Він зауважив, що наша ключова перевага в тому, що "ми можемо використовувати оборонні потужності наших партнерів за межами країни. Російська Федерація стріляти по цих об'єктах точно не буде, адже це викличе відповідну реакцію з боку НАТО".

Однак, вважає експерт, треба розгортати відповідні виробничі потужності і в Україні: "ми маємо демонструвати нашим партнерам в Європі і США, що побудоване в Україні озброєння пройде бойове хрещення". А в перспективі дасть можливість "витіснити РФ з її сталих ринків озброєння".

Читайте також: Вітчизняний ОПК: вже є кратне зростання, очікується «вибуховий» ріст показників

Як повідомлялося, Президент Зеленський заявив, що Україна цього року втричі збільшила виробництво зброї і техніки і надалі його нарощуватиме, оскільки держава має стати настільки сильною та ефективною, щоб на кожен удар РФ була відповідь.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-