Зеленський про поїздку в Авдіївку: У воїнів є втома, але немає зневіри

Зеленський про поїздку в Авдіївку: У воїнів є втома, але немає зневіри

Укрінформ
В українських воїнів на передовій відчувається втома, проте немає зневіри і слабкості.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у вечірньому відеозверненні, розповідаючи про свою поїздку в Авдіївку, передає кореспондент Укрінформу.

Відео: ОП

"Сьогодні я був на позиціях наших воїнів на фронті. В Авдіївці. 110-та окрема механізована бригада. Героїчні воїни. Особисто подякував їм за силу, за те, як вони тримаються в боях. Нагородив тих, хто відзначився найбільше. Вручив «Золоту Зірку» Героя України молодшому сержанту Ігорю Тимощуку, «Хрестом бойових заслуг» нагородив старшого лейтенанта Євгена Байкова. Також вручив ордени «За мужність» та Хмельницького воїнам бригади. Це честь – особисто дякувати таким воїнам. Усім, хто зараз на «нулі», усім, хто боронить нашу державу. І хоч є втома – її видно, – але немає зневіри. Немає слабкості", - сказав Президент.

Читайте також: Світ має відреагувати на черговий прояв терору Росії - Президент

За його словами, це найважливіше, бо Україна б’ється за своє життя. Він висловив вдячність кожному й кожній, хто перебуває на фронті, у прифронтових районах, усім, хто допомагає.

Президент також відвідав шпиталь на Донеччині, щоб особисто подякувати військовим медикам і підтримати бійців, які відновлюються після поранень.

Зеленський побував на передовій біля Авдіївки / Фото: Офіс Президента

"Відзначив державними нагородами лікарів і воїнів. Я пишаюся нашими людьми – силою нашого народу, нашою країною, тим, що Україна може, коли ми всі згуртовані. І я дякую всім, хто дбає про нашу державу й людей! Хто захищає, хто працює, хто зміцнює! Разом вистоїмо. І переможемо! Знаю", - наголосив Зеленський.

Зеленський вручив оборонцям Авдіївки державні нагороди / Фото: Офіс Президента

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський побував на передовій, в Авдіївці. Він відвідав передовий контрольно-спостережний пункт 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка і нагородив оборонців міста.

Зеленський також відвідав передову хірургічну групу 59-го військового мобільного госпіталю Військово-медичного клінічного центру Північного регіону та вручив нагороди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-