ЗСУ посилили будівництво фортифікаційних споруд на Таврійському напрямку

ЗСУ посилили будівництво фортифікаційних споруд на Таврійському напрямку

Укрінформ
Будівництво окопів, бліндажів, укриттів на фронті проводилось і проводиться, а нині воно посилилось.

Про це сказав командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський в інтерв’ю ВВС Україна, передає Укрінформ.

«Найголовніше в обороні – це окопи, бліндажі, укриття. Підходи до цих укриттів як для особового складу, так і для техніки. Скажу, що ці питання проводились, проводяться, а за підтримки Президента посилились. Тому що посилили ресурси, які залучаються до відпрацювання, визначили конкретні рубежі, а також відповідальність посадових осіб – як військових, так і цивільних. Тому все проводиться згідно з визначеним планом», - повідомив Тарнавський.

Також, за словами командувача, він не вважає, що фортифікаційні споруди у ворога сильніші. На його думку, росіяни переважають у мінуванні ділянок та наявності бонових загороджень.

Читайте також: На Таврійському напрямку Силам оборони найбільше бракує боєприпасів та засобів РЕБ – Тарнавський

«На тих оборонних рубежах, де перебуває наш солдат, я не скажу, що у росіян воно десь краще. Росіяни в чому переважають? Це мінування ділянок на місцевості. Там, де вони створили інженерні вузли загороджень. Ну і тими бетонними спорудженнями, які унеможливили швидке просування наших військовослужбовців», - зазначив командувач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-